Genieten doe je samen

FAQ Gouwekade

Vragen over de woning

Alle woningen zijn inclusief 1 parkeerplaats. Woning 4 en 5 hebben eerste recht op een tweede. Indien zij niet willen heeft degene die het eerste een optie neemt de mogelijkheid. Voor meer informatie neem kunt u contact opnemen met de makelaar.

Ja, is mogelijk.

Na het tekenen van de koopovereenkomst neemt de kopersbegeleider contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kun je je wensen betreffende je woning bespreken.

Nee.

De woning wordt standaard opgeleverd met sanitair en tegelwerk. Dit betreft een toilet en fontein in toiletruimte. De badkamer bevat een douche, een extra toilet en een wastafel. Woning 4 en 5 beschikken echter over een dubbele wastafel. Uiteraard zijn andere wensen bespreekbaar met de kopersbegeleider. Mocht je elders een badkamer willen kopen, dan kan dit ook.

Ja, dit is mogelijk. Het maximum aantal verschilt per woningtype. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met de verkoopbegeleider.

Algemene vragen

De werkzaamheden zijn reeds gestart.

De woning koop je van Gouwsluis BV. Met hen sluit je een koopovereenkomst.

Dit is de periode dat de woning voor jou is gereserveerd. In deze tijd kun je vragen stellen en de woning aankopen. Met het nemen van een optie wordt de woning voor jou gereserveerd en is dus niet beschikbaar voor anderen. Het geeft jou exclusiviteit.

Na het tekenen van de koopovereenkomst heb je één kalender week bedenktijd.

Zo lang levering van de woning nog niet definitief is, is het belangrijk je goed voor te laten lichten over de mogelijkheden van de lengte van een hypotheekofferte. Dit kan bij een hypotheekadviseur.

Nee

Nee

In de zichtlijn (gearceerde gedeelte) mag geen hogere bebouwing, beplanting of anderszins dan 1.20 meter hoog geplaatst worden.

Ben jij ge´nteresseerd in een woning van Gouwekade?
Schrijf je dan nu snel in voor dit unieke project.

Interesse

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.