Heerlijk buiten leven

Locatie

Historisch Alphen aan de Rijn

Alphen aan den Rijn is een plaats met beroemde attracties en tal van andere hotspots die je kunt ontdekken. Alles wat je nodig hebt is te vinden in dit historische stadje dat gelegen is in het prachtige veenweidegebied het ‘’Groene Hart’’. Alphen aan den Rijn wordt doorkruist door de rivieren de Oude Rijn en de Gouwe. Alles komt hier samen: natuur, historie, cultuur, recreatiemogelijkheden.

Daarnaast heeft Alphen aan den Rijn een hele centrale ligging ten opzichte van andere grote steden. Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Leiden liggen op een steenworp afstand. Dit maakt de omgeving van Alphen aan den Rijn een unieke en ideale plek om te wonen.

Locatie Gouwekade

Gelegen op de hoek van de splitsing tussen de rivieren de Oude Rijn en de Gouwe wordt een uniek woongebouw met vijf moderne eengezinswoningen gebouwd. Het woongebouw beschikt over een gemeenschappelijke tuin welke aan het water gelegen is. Dit is een prachtige locatie om zomers lekker aan de kade te genieten. De locatie is gelegen in de buurt Gouwsluis. Deze buurt heeft een rijke geschiedenis in de scheepsbouw.

De locatie is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het centrale bus- en treinstation van Alphen aan den Rijn is circa vijf minuten fietsen van de locatie aan de Gouwsluisweg. Ook het centrum met leuke winkels en restaurantjes zijn op fietsafstand.

Met een klein kwartiertje zijn zowel de A4 als de A12 bereikbaar waarna u binnen een half uurtje Amsterdam, Schiphol Airport, Den Haag en Rotterdam kunt bereiken. Leiden is op slechts 15 minuten rijden van de locatie.

Kaart met voorzieningen

Ben jij ge´nteresseerd in een woning van Gouwekade?
Schrijf je dan nu snel in voor dit unieke project.

Interesse

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.